Perzsa horoszkóp

Keresd ki a táblázatból perzsa jegyedet, olvasd el, mi jellemző rád!

Korona

A perzsa asztrológiai rendszer szerint a korona jegy szülöttei kitartó, szívós, gyakorlatias emberek, akik két lábbal állnak a valóság talaján. Nehezen mutatják ki az érzelmeiket, de ha valakit megszeretnek, akkor hűségesek és önfeláldozók. Olykor hajlamosak a pesszimizmusra, kételkedésre.

Falevél

A falevél karakterű emberek vidám, eleven, könnyed természetű lények, akikből árad az életkedv, és a derű. A mi hagyományos asztrológiai felosztásunk szerint az Ikrek jegyére emlékeztetnek mozgékonyságukkal és kíváncsiságukkal.

Virág

Örök maximalisták, hűségesek, energikusak. Életükben mindennél fontosabb a család és a párkapcsolat. Szeretteikért szinte mindenre képesek. A magányt nehezen viselik, szeretnek együtt lenni azokkal, akik közel állnak a szívükhöz.

Gyűrű

A Gyűrű jegyében született emberek a perzsa hagyomány szerint békés, nyugodt személyiségek. Nem szeretik az élet nagy változásait, sokkal inkább állandóságra, biztonságra vágynak. Így hasonlítanak a mi asztrológiai felosztásunk szerinti Szűz-szülöttekre.

Négyszög

A négyszög jegyűek, jóhiszemű, érzelmes, de kicsit romantikus lelkületű emberek, akik mindenben és mindenkiben a legjobbat látják. Segítőkészek, hatalmas az empátiájuk. A gyakorlatias dolgokhoz azonban nincs sok érzékük.

Hal

Idealisták, kreatívak, igazi művészlelkek. Életükben a legfontosabb szerepe a szeretetnek és a szépségnek van. Barátságosak, kedvesek, közvetlenek és nyíltszívűek. 

Félhold

Higgadt, biztonságra vágyó, és kicsit gyanakvó vagy. A legnagyobb hibád, hogy túlságosan hajlamos vagy a pesszimizmusra. 

Tenyér

Az ősi perzsa hagyomány nem véletlenül adta nekik ezt a nevet, hisz ők azok az emberek, akik védelmező tenyérként óvják szeretteiket. Életükben a legfontosabb a család és az otthon. A nagy változásokat nem szeretik, inkább harmonikus, kiegyensúlyozott életre vágynak.

Ház

Higgadt, csendes, biztonságra vágyó emberek. Hasonlatosan a Tenyér jegyének szülötteihez, remekül gondoskodnak a szeretteikről, nagyon jó házastársak és szülők.

Madár

Mint a legtöbb jegy neve a perzsa horoszkópban, a Madáré is magáért beszél. Mert ugyan milyen más lehetne egy Madár jegyű ember, mint könnyed, szabad, vidám, szárnyaló? Hatalmas a szabadságvágyuk, függetlenek, gyakran kedvesen bohémok.

Fa

A perzsa állatöv legmagabiztosabb emberei. Határozottak, bátrak, szívesen vállalnak kockázatokat. Mások ezért olykor akár túl rámenősnek is vélik őket.

Nap

Lendületes, magabiztos emberek, még arra is képesek, hogy környezetüket feltöltsék energiával. Derűjük korlátlan. Szeretnek a társaság középpontjában állni, élvezik, ha zajlik körülöttük az élet. Azon kevesek közé tartoznak, akik úgy tudnak szeretni, hogy az másoknak is jó legyen.

Spirális

A Spirális jegyének szülöttei gyengéd, kedves, szeretetre vágyó emberek, nem irányítani vágynak, inkább nyugalomban élni. Nem határozottak, annál inkább segítőkészek és békések.

Szem

A Szem figyelmes, kíváncsi és meglehetősen elnéző. Mindent észrevesz, de egyáltalán nem kritikus, amiért sokan szeretik. Kellemes, eleven, társas lény, aki képes az emberekhez és a körülményekhez egyaránt alkalmazkodni.

Hajó

Romantikus, érzelmes emberek, olykor a hangulataik irányítják őket. A magányt nagyon nehezen viselik, az emberi kapcsolatok és az érzelmi biztonság mindennél fontosabb a számukra.